Formspring.


Ny formspring.

Jeg har nu valgt at lave en ny formspring. Den gamle jeg havde, har været deaktiveret et godt stykke tid nu pga. ubehagelige hade spørgsmål. Men nu kan der stilles alle mulige spørgsmål igen. Hade spørgsmål bliver ikke besvaret! Men her er den: http://www.formspring.me/AmalieHBP

Reklamer

4 responses

 1. Alex

  Du er for dum, Amalie. Du husker godt sidste gang, så hvorfor ønsker du at gøre det igen? Trods du ikke besvare deres “onde” spørgsmål, kan du stadig se dem.

  10. januar 2012 kl. 09:12

  • Jeg kan godt klare det, Alex.

   10. januar 2012 kl. 09:12

 2. Anonym

  Må give Alex ret. Hvis du sidste gang slettede den fordi du ikke kunne klare det, så kan jeg ikke se grunden til at oprette en ny, når du sikkert ved der igen vil komme hater spørgsmål, så det er for dumt.. Det gavner dig på ingen måde. Og det at du viser du ikke besvare på hater spørgsmålene, viser at du ikke kan ikke klare det. Sådan ser mig og mine veninder på det..

  13. januar 2012 kl. 09:12

  • Det er iorden, at i ser sådan på det. Men jeg slettede den ikke sidste gang, fordi jeg ikke kunne klare det. Jeg slettede den, fordi mit billede begyndte at dukke op ved anonyme spørgsmål på folks profiler, som jeg ikke havde stillet? Og derfor fik dødstrusler, for noget jeg ikke havde gjort. Det blev for meget, og derfor gad jeg ikke bruge den mere, og deaktiverede den så. Men jeg kan fortælle dig, at jeg ikke har modtaget nogle hater-spørgsmål på den nye endnu. Så det er ikke noget problem (-:

   13. januar 2012 kl. 09:12

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s